Bagaimana untuk memohon pinjaman secara langsung melawat pejabat cawangan

Saya Hello ~ Ia adalah blog yang memberi anda berita pinjaman dan kewangan. Jika anda seorang pekerja, anda boleh mendapatkan pinjaman sedikit lebih baik kerana anda mempunyai pendapatan yang lebih tinggi daripada pekerja yang bekerja sendiri atau bebas. Walau bagaimanapun, tidak bermakna semua pekerja boleh meminjam sebanyak yang mereka mahu kadar faedah dan had. Hari ini, saya cuba membuat pinjaman pekerja supaya saya dapat melihat apa yang perlu saya ketahui apabila saya mendapat pinjaman pekerja. Saya berharap ia akan menjadi sedikit maklumat yang bermanfaat untuk pekerja yang memerlukan atau merancang pinjaman.
tempoh kerja
Pertama, syarat-syarat yang paling asas adalah untuk menyerahkan tempoh lebih daripada tiga bulan; contohnya, jika anda bekerja dari 1 Januari, anda boleh memenuhi syarat pinjaman dari 1 April dan seterusnya. Sekiranya ia tidak memenuhi syarat ini, ia tidak akan menjadi syarat pinjaman kredit.
tempoh insurans empat
Seperti tempoh anda, anda perlu memenuhi empat tempoh insurans utama selama lebih dari tiga bulan, dan kadang-kadang anda mempunyai tempoh percubaan atau tempoh pendidikan tanpa mengambil empat insurans utama pada hari anda menyertai. Dalam keadaan ini, walaupun tempoh jawatan lebih daripada tiga bulan, tempoh empat insurans utama tidak dipenuhi dan pinjaman mungkin sukar.
pembayaran insurans kesihatan tempat kerja
Anda perlu membayar lebih daripada tiga kali insurans kesihatan tempat kerja; walaupun empat tempoh insurans utama telah melebihi tiga bulan, anda tidak akan memenuhi syarat jika pembayaran insurans kesihatan syarikat kurang daripada tiga kali.
penerimaan gaji
Pendapatan gaji syarikat lebih daripada tiga kali, sama seperti tempoh, tempoh empat tempoh insurans utama, dan bilangan insurans kesihatan tempat kerja di selatan. Anda mesti mempunyai rekod yang dipindahkan lebih daripada tiga kali dalam akaun gaji anda atas nama syarikat anda.
Jika anda tidak memenuhi syarat salah satu daripada yang disebutkan di atas, anda tidak layak mendapat pinjaman pekerja.
1 Mengesahkan Pinjaman Pekerja Kewangan
Jika anda berada di atas, saya akan melihat bagaimana anda perlu mengetahui pinjaman seterusnya.
perintah untuk memeriksa pinjaman pekerja
Untuk mengetahui pinjaman, perintah yang paling asas adalah untuk mengetahui 1 bank sektor kewangan terlebih dahulu. Kadang-kadang, kerana penarafan kredit yang rendah, terdapat orang yang ditolak pinjaman bank 1 sektor kewangan dan segera menerima pinjaman pinjaman. Pinjaman pinjaman boleh digunakan dengan mudah, tetapi hanya satu pinjaman yang perlu membayar kadar faedah yang tinggi serta penurunan kredit yang ketara. Oleh itu, anda perlu terlebih dahulu mengetahui pinjaman bank 1.
bank domestik dan bank asing
Apabila anda menetapkan bank untuk pinjaman, anda perlu terlebih dahulu mengetahui sama ada terdapat bank yang menjalankan acara keutamaan pekerja sebelum memilih bank utama. Juga, jika pinjaman ditolak di bank domestik, bank asing juga boleh didapati.
Bank-bank domestik agak sukar untuk mendapatkan kelulusan untuk semakan pinjaman, tetapi mereka boleh mendapatkan pinjaman pada kadar yang agak rendah. Bertentangan dengan ini, bank asing mempunyai kelulusan pinjaman yang lebih baik daripada bank domestik, tetapi kadar faedah sedikit lebih tinggi. Tetapi sebelum anda merancang untuk membuat pinjaman dua kewangan, anda juga boleh mencari pinjaman bank asing (Standard Chartered Bank, Citibank).
1 Mengesahkan Pinjaman Pekerja Kewangan 1 Mengesahkan Pinjaman Pekerja Kewangan

pinjaman sae-Hope
Walaupun pekerja dengan pendapatan tertentu menggunakan hutang sedia ada, pinjaman kad kredit, dan perkhidmatan tunai, sukar untuk mendapatkan pinjaman 1 sektor kewangan. Dalam keadaan ini, jangan cari 2 sektor kewangan atau perniagaan pinjaman, dan mengesyorkan agar anda mencari pinjaman baru Hope Hall 1 bank kewangan. Pinjaman Sae Hope Hall adalah produk pinjaman awam yang disokong oleh kerajaan untuk orang berpendapatan rendah dan berpendapatan rendah. Pekerja dengan penarafan kredit 7 hingga 8 juga boleh memohon pinjaman.
Pinjaman Sae Hope Hall mempunyai ambang kelayakan 폰테크 yang lebih rendah daripada bank 1, jadi anda mesti mengenali perkhidmatan tunai, kad kredit, atau orang yang mempunyai hutang sedia ada. Kadar faedah ditentukan antara 7 dan 12% bergantung kepada penarafan kredit. Kadar faedah lebih tinggi daripada pinjaman pekerja kewangan, tetapi kadar faedah lebih rendah daripada pinjaman kewangan atau pinjaman. Lihatlah jumlah pinjaman pekerja!
Bagaimana untuk mencari pinjaman pekerja Bagaimana untuk mencari pinjaman

Perbandingan Keadaan di Lebih daripada Tiga Firma Kewangan
Sekiranya anda mencari bank dengan syarat yang baik kerana terdapat perbezaan dalam pekerjaan atau pekerjaan yang anda sukai di setiap bank, anda perlu mencari sekurang-kurangnya tiga syarat pinjaman bank semasa menjual produk. Malah pekerja syarikat besar tidak lebih suka di semua bank, dan sesetengah bank lebih penting untuk mempunyai empat insurans dan tempoh kerja daripada pekerjaan atau saiz syarikat.
perhatian kepada bilangan pandangan
Saya tidak mengesyorkan anda melihat gunting di beberapa bank untuk tempoh yang singkat; anda boleh mempunyai masa yang tepat dan mencari tiga bank. Jika anda memohon lebih daripada tiga atau empat pertanyaan selama seminggu, anda boleh menjejaskan pemeriksaan pinjaman seterusnya. 2 Kebanyakan sektor kewangan dan pinjaman tidak perlu ditanya dengan kerap kerana keadaan mereka sama.
dokumen pinjaman pekerja

Terdapat cara untuk memohon pinjaman secara langsung ke pejabat cawangan dan bagaimana untuk memohon melalui Internet atau telefon pintar, dan dokumen yang diperlukan bergantung kepada kaedah permohonan.
permohonan untuk melawat pejabat jualan
Anda mesti mengambil kad ID (pendaftaran penduduk, lesen memandu), dan mengemukakan dokumen pengesahan pendapatan dan sijil pekerjaan. Dokumen pengesahan pendapatan dikeluarkan oleh Perkhidmatan Cukai Nasional dan merupakan sijil pengesahan pendapatan, resit pengumpulan pendapatan yang diperoleh, dan sijil pendapatan. Anda boleh mendapatkannya dari Hometex, dan anda boleh memerlukan dokumen pengesahan insurans pekerjaan di cawangan anda.
Cara untuk memohon melalui Internet atau telefon spart adalah hanya sijil yang didaftarkan di bank seperti akaun bank Hyedang.Dokumen sokongan pendapatan atau dokumen yang diperlukan secara automatik memeriksa dokumen dengan mengikis kerana sistem perbankan.

댓글 달기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다